FORGE Service Lab käynnistettiin Suomessa

Suomen liikenne- ja viestintäministeriö on myöntänyt 3,84 miljoonan euron rahoituksen FORGE Service Lab -hankkeen käynnistämiselle, joka on edelläkävijä digitaalisten palvelujen luomiseen tarkoitettu laboratorio. FORGE toimii Kajaanissa Pohjois-Suomessa, tieto- ja viestintätekniikan tiede-, teknologia- ja innovaatiotoiminnan strategisen huippuosaamisen keskuksen DIGILE ja yhteistyössä CSC: n IT-keskuksen kanssa.

”Suomi tekee jo fantastisia pelejä. Seuraava askel on kaapata digitaalisten palvelujen markkinat. Nyt on aika yhdistää voimamme luomaan kaikenlaisia digitaalisia palveluja ja valloittamaan maailmaa ”, sanoo Jari Juopperi, FORGE Service Labin johtaja. FORGE on avoin kaikille, jotka haluavat kehittää digitaalisia palveluja, mukaan lukien yritykset, oppilaitokset, liiketoiminnan kehittämistyöryhmät ja julkinen sektori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *